Üdvözöljük Ladánybene település honlapján! Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Magyar Faluprogram

Összesen: 15679375

Az iskolánkban történt legaktuálisabb eseményeket  a www.benesuli.freeblog.hu c. blogban olvashatjátok, továbbá látogassátok honlapunkat is:www.benesuli.hu.

Eddig is volt krónikánk, egy szép mappában, de ez kevésbé hozzáférhető, hiszen a helye a tanáriban van. Néhány hónapja viszont már viszont bármikor olvashatjátok a krónikát itt az interneten is, és reményeink szerint fotókat is nézegethettek majd az eseményekről.

Az egyes bejegyzésekhez megjegyzést is fűzhettek, ha a bejegyzés címe alatti "kommentelési" lehetőségre kattintotok. Ne ijedjetek meg azonban, ha az írásotok nem jelenik meg azonnal, a vélemények ugyanis moderálásra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy először elolvassuk őket, és csak ezután kerülnek föl az oldalra, feltéve, hogy nem tartalmaznak oda nem illő dolgokat. 

Az iskolának a benesuli@gmail.com címre is lehet írni. Kérünk benneteket, hogy továbbküldős leveleket erre a címre ne küldjetek. Ha viszont van kedvetek beszámolót, fogalmazást írni egy iskolai eseményről, ide küldjétek, de természetesen lapra leírva is leadhatjátok (Judit néninek). A jól sikerült írások a blogra is felkerülnek.

Gyerekek, szülők és kívülállók véleményét, észrevételeit is szívesen fogadjuk!

Reméljük, kedvenc oldalatok lesz a suli blogja, és sokan látogatjátok majd!
 

 

Közérdekű adatok

Véletlenszerű kép

86